Verd og lese

Jubaleir på Kornskjøbukta, 22.-26. juni 2024

 

Det blir jubaleiren også i år, leiren er for 4.-7. klasse og arrangeres på Kornsjøbukta leirsted. 

Leiren åpner fra kl. 17.00 lørdag ettermiddag og avsluttes kl. 10.00 onsdag formiddag.
Hver dag på leiren blir det bibeltimer, bønn og sang. Vi er så heldige å få med oss Kjell Birger Frøyland til å holde bibeltimer. Han er pastor i Halden baptistmenighet.
Vi skal ha mange spennende aktiviteter både ute og inne. Blant annet fotball, bading(med tillatelse), håndarbeid, kanopadling og ikke minst leirens store lagkonkurranse Operasjon JUBA. Hver kveld er det morro-kveld med konkurranser og leker og det er kveldsmøte med sang og andakt. I løpet av leiren så arrangerer vi også misjonsmarked. Her lager de lokale gruppene sine stasjoner og samler inn penger til et misjons/bistands prosjekt gjennom baptistsamfunnet. Viktig at de ulike stedene tenker gjennom hva de kan gjøre og kjøper inn det som trengs før de reiser på leir.

Praktisk info
Leirstedet har begrenset med plass inne, derfor er det lurt å melde seg på så fort som mulig. Vedrørende bading så har vi voksne badevakter og strenge regler rundt dette. Men ingen barn får bade uten at foreldrene har gitt tillatelse til dette til den lokale lederen. Du får alt du trenger av mat og drikke på leiren. I tillegg holder kiosken åpen hver dag.

Påmelding
Jubaleir er for dem som avslutter 4. - 7. klasse sommeren 2024. Påmelding skjer via checkin.no. Påmeldingsfristen er søndag 2. juni, men lurt å melde seg på tidligere. Prisen øker med kr. 150 kr for alle påmeldinger etter fristen. VIKTIG! I påmeldingen må dere også registrere hvilken kirke de reiser med og bekrefte hvilken lokal leder dere har avtalt med.

Leiren koster 1300 kr pr. deltaker. Søskenrabatt på 150 kr. pr søsken. Pris for de som sover i telt: 1150 kr

Se jubabrosjyren her: Jubaleirbrosjyre-2024_4.pdf

Se mer her

Kontakt oss

Fredrikstad Baptistmenighet
Daniel Leegaardsgate 7
1607 Fredrikstad

post@fredbap.net

Orgnr: 871494592
Følg oss
Powered by Cornerstone