Hvem er vi

En kirke for hele livet!

Fredrikstad Baptistkirke er en kirke for alle generasjoner, for barn, ungdom og voksne. Vi ønsker å være en kirke for hele mennesket, med alt livet måtte romme, gjennom hele livet. Vi er en flokk av ulike mennesker. Kvinner og menn, unge og eldre, ulike yrker, ulik bakgrunn, ulike interesser. Mange er født i Norge, en del i andre land. Det som forener oss er vår felles tro på Jesus Kristus. Vi ønsker å møte hverandre med gjensidig respekt, og ønsker å heie på hverandre i vårt liv og vår tro!

Vi står rotfestet i Bibelens budskap og ønsker å formidle Jesus på en måte som er aktuell for mennesker av i dag.

Menigheten har tilbud til alle aldersgrupper. Vi har søndagsskole med to klasser, en klasse for barn under 9 år og en klasse for barn over 9 år, dramagruppe, tenåringsarbeid og et spennenende konfirmasjonsarbeid. Annenhver mandag er det samling om misjon i kirkens peisestue. Her er det sang, andakt og bevertning. Hver søndag gudstjeneste og en gang i måneden "Alle sammen gudstjeneste" med spesielt fokus på barn og barnefamilier. Vi utfører alle kirkelige handlinger og menighetens pastor har vigselsrett.

Fredrikstad Baptistmenighet som er åpen for alle, for våre medlemmer, men også for deg som ikke er medlem av menigheten. Alle er hjertelig velkommen!

Kontakt oss

Fredrikstad Baptistmenighet
Daniel Leegaardsgate 7
1607 Fredrikstad

post@fredbap.net

Orgnr: 871494592
Følg oss
Powered by Cornerstone