2020-05-21
Nyhetsbrev uke 21-22

Nye smittevernregler gjør at det endelig er mulig å åpne kirken vår for gudstjenester igjen. Første gudstjeneste blir førstkommende søndag 24. mai.

Gudstjeneste og søndagsskole søndag 24. mai kl 11.00

Nyhetsbrev uke 21-22

Arild B. Svendsen er gudstjeneste leder. Pastor Atle H. Eidem taler over temaet: «Frykt ikke» Jostein Brunstad spiller. Søndagskole for barna.

Første pinsedag med gudstjeneste på Gangsrød kl 12.00

Gunn og Gunnar Hofstad åpner sitt deilige landsted og vi feirer første pinsedagsgudstjeneste sammen. Astrid Alvim leder oss gjennom en gudstjeneste der pastor Atle H. Eidem holder andakt. Ta med egen mat og drikke så spiser vi sammen etter gudstjenesten. Lek for barna. Vi samles ute og det skal være dårlig vær for at samlingen blir avlyst.

Lokal tilpasset smittevernregel for gudstjenester i Fredrikstad Baptistkirke.

Det er godt å få komme sammen igjen, og vi ønsker at alle skal kunne feire gudstjeneste i glede og trygghet.

Derfor følger vi de nasjonale retningslinjer for smittevern, og hjelper hverandre til å overholde noen enkle tiltak:

 • Om vi er syke, eller er i karantene, holder vi oss hjemme. Gudstjenesten vil bli lagt ut på hjemmesiden vår, fredbap.net, slik at vi kan delta hjemmefra.   
 • Alle som deltar i gudstjenesten registreres dette er nødvendig om det skulle bli behov for seinere smittesporing.
 • Blir du syk innen 12 dager etter gudstjenesten, er det viktig å melde fra til pastor Atle Eidem eller Astrid Alvim.
 • Vi kan maksimalt være 50 på gudstjeneste – kommer du tidlig er du sikret plass!
 • Det er lagt til rette for håndvask med desinfeksjonsmiddel ved inngangen.
 • Yttertøyet tar vi med til der vi sitter.
 • Vi sitter med minst 2 ledige stoler imellom.  Møteverten kan hjelpe til med å finne en god og trygg plass. De som bor i samme hus, kan selvsagt sitte sammen.
 • Det blir ikke bønnevandring, men har du bønneemner du ønsker vi skal be sammen om, kan du kontakte pastor Atle Eidem eller bønneleder Bjørg Haugstulen på forhånd. Du kan også gi beskjed under forbønnen.
 • Søndagsskolen: Ungdommene har sin samling i peisestua.  Den yngste klassen har utesøndagsskole fram til ferien. Hvis det regner, blir det ikke søndagsskole for de yngste.   
 • Toalettene får vi tilgang til gjennom døra framme ved pianoet. Kjøkken og lillesal er midlertidig stengt – vi gleder oss til kirkekaffe når hele huset kan tas i bruk igjen.
 • Det er hyggelig å snakke sammen, både før og etter gudstjenesten, men la oss hjelpe hverandre holde trygg avstand. Er det fint vær, tar vi praten ute i frisk luft!

Vi ønsker hverandre en velsigna gudstjeneste - på armlengdes avstand, men fortsatt tett på Gud!
Har du spørsmål om smittevern i gudstjenestene? Kontakt Astrid Alvim på 924 54 238.

Konfirmasjon

I baptistkirken har vi et supert tilbud for konfirmanter. Vi har felles opplegg sammen med andre baptistmenigheter på Østlandet. Istedenfor de tradisjonelle samlingene annenhver uke, så drar vi på fire leirer. Leir én, to og fire foregår på vårt eget leirsted, Kornsjøbukta.

Nå er det tid for å melde seg som konfirmant til skoleåret 2020/2021. Har du en konfirmant i huset, eller kjenner en som er i riktig alder som vil stå konfirmant i baptistkirken, så kontakt pastor Atle H. Eidem.

Årets konfirmanter måtte utsette sin store avslutningsdag til høsten. Den blir søndag 6. september.

Kontakt oss

Fredrikstad Baptistmenighet
Daniel Leegaardsgate 7
1607 Fredrikstad

413 64 670

post@fredbap.net
Følg oss
Powered by Cornerstone