Talepodcast

Taler>Atle H. Eidem har permisjon fra sin stilling som pastor.
Atle H. Eidem har permisjon fra sin stilling som pastor.

Pastor Atle H. Eidem er fra 7. september 2023 innvilget pleiepenger i 80% for å ha omsorg for sykt barn. Han har derfor så lenge dette pågår, permisjon fra sin pastorstilling i menigheten vår. Vi er takknemlige for at Atle vil fortsette å bidra i om lag 1 gudstjeneste per måned, i tillegg til å vedlikeholde menighetens hjemmeside.  
Tjenerrådet vil be alle medlemmer om å inkludere Atle og familien i sine bønner i denne vanskelige tiden.   

Menigheten er takknemlige for at barnepastor Arild Brun Svendsen vil bistå med spesielle pastortjenester, så som barnevelsignelse, dåp, vielse og gravferd.

Astrid Alvim fungerer som daglig leder og henvendelser som gjelder menigheten kan rettes til henne i pastorens permisjonstid. Hun kan nås på mobil 92454238, i tillegg til på Facebook og e-post  

Tjenerrådet arbeider med å finne vakansepastor og hvordan vi med Guds ledelse kan ha et rikt og godt fellesskap også i denne spesielle tiden. Vi er uten pastor, men ikke uten Hyrde. «Jeg lar dere ikke igjen foreldreløse» sier Jesus. Vi er takknemlig for Guds gode Hellige Ånd som, vi har løfte om, kan veilede oss i all sannhet. Be gjerne for tjenerrådet at vi er lydhøre for Åndens veiledning.  
 

Vinterens program 

kan du finne på menighetens hjemmeside. Det legges også ut fortløpende informasjon på Facebookgruppen «Venner av Fredrikstad baptistmenighet». Send gjerne en forespørsel på FB om du ønsker å bli medlem av gruppa. Der finner du den mest oppdaterte informasjon om hva som skjer i kirken din, i tillegg til annet smått og stort som rører seg i menigheten.   
I tillegg til gudstjenester klokken 11 på søndager, er det Misjon annenhver mandag, bønnemøte hver annen tirsdag, bibellesegruppe hver annen torsdag, samt Åpen kirke noen timer hver uke.  På gudstjenestene prøver vi alltid ha fellesskap for barna - enten i form av søndagsskole eller familiegudstjeneste.  

 Alle disipler trenger fellesskap – og fellesskapet trenger deg.  Uten deg mangler det noe viktig på Jesu kropp i Daniel Leegaardsgate. Du er varmt velkommen hjem! 


Med ønske om Guds fred og alt godt
Astrid Alvim 
For tjenerrådet i Fredrikstad Baptistmenighet 

Kontakt oss

Fredrikstad Baptistmenighet
Daniel Leegaardsgate 7
1607 Fredrikstad

post@fredbap.net

Orgnr: 871494592
Følg oss
Powered by Cornerstone