Kalender/Alle sammen førjulsfest
​​​​​​​Velkommen til ALLE SAMMEN FØRJULSFEST
DETALJER
Søndag 12. desember kl 12.00 (Merk tidspunktet) får vi besøk av jentegruppa SEVEN. De framfører musikalen «Stjernen er tent.» Det blir en flott opplevelse med sang, dans og drama.  ”Stjernen er tent” er tittelen på musikalen som barneartistene i gruppa SEVEN reiser rundt med i Norge. SEVEN er på vei inn i sitt jubileumsår med snart 20 år på veien med 60-70 konserter hvert eneste år. Nå venter mange julekonserter – med musikalen «Stjernen er tent». Sammen har de skapt julestemning med kjente klassikere som ”It’s the most wonderful time» og «Bethlehem» og nyskrevne julesanger som ”Stjernen er tent” og ”Herlige jul”. I sangene handler det om glede og forventning og som en rød tråd gjennom det hele handler det om det helt spesielle som skjedde i Betlehem. Alle barn fra 4 år er velkommen til å synge sammen med SEVEN. Men da må du møte opp til øvelse kl. 11.00. Etter gudstjenesten blir det servering av pølser, kaker, kaffe og saft. Velkommen til hele familien.

Søndag 12. desember kl 12.00 (Merk tidspunktet) får vi besøk av jentegruppa SEVEN.

De framfører musikalen «Stjernen er tent.» Det blir en flott opplevelse med sang, dans og drama. 

​​​​​​​Velkommen til ALLE SAMMEN FØRJULSFEST

”Stjernen er tent” er tittelen på musikalen som barneartistene i gruppa SEVEN reiser rundt med i Norge. SEVEN er på vei inn i sitt jubileumsår med snart 20 år på veien med 60-70 konserter hvert eneste år. Nå venter mange julekonserter – med musikalen «Stjernen er tent».

Sammen har de skapt julestemning med kjente klassikere som ”It’s the most wonderful time» og «Bethlehem» og nyskrevne julesanger som ”Stjernen er tent” og ”Herlige jul”. I sangene handler det om glede og forventning og som en rød tråd gjennom det hele handler det om det helt spesielle som skjedde i Betlehem.

Alle barn fra 4 år er velkommen til å synge sammen med SEVEN. Men da må du møte opp til øvelse kl. 11.00.

Etter gudstjenesten blir det servering av pølser, kaker, kaffe og saft.

Velkommen til hele familien.

 

Kontakt oss

Fredrikstad Baptistmenighet
Daniel Leegaardsgate 7
1607 Fredrikstad

413 64 670

post@fredbap.net
Følg oss
Powered by Cornerstone