2022-03-24
Kjære Kornsjøbuktas venner!

 

HURRA!

Endelig ser det ut som om det går mot “normalen” i samfunnet vårt igjen, etter 2 år med nedstenging på grunn av covid-19 (korona pandemien) som har florert over heleverden. Det har til og med vært fysiske nedstengte grenser over til Sverige. Det har jo satt sitt preg på Kornsjøbukta Leirsted. Vi har ikke kunnet leie bort det fine leirstedet vårt på 2 år. Men nå tar vi imot gjester igjen. Sommeren 2022 er nesten fullbooket!

Heldigvis har det skjedd ting på Kornsjøbukta selv om det har vært nedstengt. Vår formann – Åge Johnsen – har fått dispensasjon til å komme over grensen for å se til leirstedet vårt. Han har fått lov til å ha med noen, slik at vi har kunnet holde det ved like. Kjøkkenet på Kornsjøbukta er pusset opp. Det er malt både tak og vegger. Trappa opp til “kokke rommet” er borte. Isteden har vi fått inn en ny “damp ovn” og vi har kjøpt ny fryseboks. 

Denne nedstengningen har jo ført til null inntekt for oss, og selv om stedet ikke har vært brukt, så løper jo de faste utgiftene som strøm blant annet – og den har blitt dyr!! Derfor håper vi på en skikkelig “dugnadsånd” økonomisk for Kornsjøbukta Leirsted nå! Snakke gjerne med venner dere kjenner – som også setter pris på leirstedet vårt. Vær med å støtte økonomisk. Alle monner drar, så vi tar imot både små og store summer. 

Dere kan sette inn penger på følgende kontonummer: 1030.51.86835

Eller dere kan sende Vipps til følgende nr.: 588567

Skriv: “Gave til Kornsjøbukta”

Hjertelig takk!

Med hilsen fra Formann: Åge Johnsen, kasserer: Nina Engmo og Booking ansvarlig/sekretær: Heidi Thorbjørnsen.
Resten av styret er også med og takker for støtten til vårt kjære leirsted!

Kontakt oss

Fredrikstad Baptistmenighet
Daniel Leegaardsgate 7
1607 Fredrikstad

post@fredbap.net

Orgnr: 871494592
Følg oss
Powered by Cornerstone