2021-09-02
Nyhetsbrev for september

 

Gudstjeneste og søndagsskole søndag 5. september kl.11.00.

Nyhetsbrev for september

Arild B. Svendsen leder gudstjenesten. Pastor Atle H. Eidem taler over temaet «Hvem er min neste?» del 1 i en prekenserie på 4 deler. Musikk ved Jørn Olafsen. Søndagsskole for barna. Det blir kirkekaffe og suppesalg! Alle hjertelig velkommen.

 

Misjon. 

Mandag 6. september kl. 18.00.

Nyhetsbrev for september

Misjonstrioen med Gerd Skaar, Terje Olaussen og Per Arne Johnsen deltar.

 

Gudstjeneste og søndagsskole søndag 12. september kl.11.00.

Preken ved Bjørn Olsen, tidligere pastor og gen.sek hos de Frie Venner. Søndagsskole for barna. Kirkekaffe. Alle hjertelig velkommen.

 

Konfirmasjonsgudstjeneste søndag 19. september kl.11.00.

Konfirmantene Pia Marie Eidem og David Engeli deltar i gudstjenesten sammen med konfirmantleder Markus Østenstad. Sang av Jenny Marie Norheim. Musikk ved Jørn Olafsen. Gudstjenesteleder er Arild B. Svendsen. Årets nye konfirmanter presenteres. Pastor Atle H. Eidem taler. Kirkekaffe. Alle velkommen!

 

Misjon. 

Mandag 20. september kl. 18.00.

Birgitte og Halstein Sørvik deltar

 

Lurer du på hva en diplomat i Norges tjeneste egentlig gjør? 

Nyhetsbrev for september

Tordag 23. september kl 18.00

Vi får besøk av baptist og pensjonert ambassadør Arman Aardal som forteller fra sitt liv i utenrikstjenesten og sin spennende bok «Diplomatiet fra innsiden» Det blir enkel servering og mulighet til å kjøpe signert utgave av boken. Alt overskudd av salget går uavkortet til ungdomsklubben MYSA (Mathare Youth Sports Association) i Mathare-slummen i Nairobi, Kenya, kanskje den største og best organiserte og drevet (av ungdommene selv) av sitt slag i Afrika. Inntektene fra salget av en bok er nok til et års skolepenger for en ungdom i slummen.

 

Årets konfirmanter og konfirmantweekend. 

I konfirmantåret 2021/22 har vi to konfirmanter, Tima Levtsenko og Jakob Lauritsen. Markus Østenstad er også dette året konfirmantleder. Pia Marie Eidem deltar som fjorårskonfirmant og Noah Solvang er med som ung leder. Pastor Atle er med som underviser på weekendene. 

Opprinnelig så er 3 av de 4 helgene tenkt å være på Kornsjøbukta Leirsted på Kornsjø utenfor Halden. Leirstedet ligger så vidt over grensen til Sverige, det betyr at per nå så er det vanskelig å bruke for oss. Vi har derfor booket første weekend fra 10-12. september på Degernes Konferanse og Misjonssenter. 

 

Årsmøte i Fredrikstad Kristne råd.

Årsmøte ble holdt i Frikirken i Fredrikstad onsdag 1. september. Her ble det lagt frem regnskap og årsrapport i tillegg til valg. Slik ser det nye styre ut: Per Eriksen (Frikirken), 

Rune Jonassen (3,16) Arild Brun Svendsen (Baptistkirken) Ole Martin Andreassen valgt som vararepresentant for Metodistkirken. Alle ble valgt enstemmig.

 

Misjonen i Kongo

Nå har Koronaen også kommet til de avsidesliggende områdene nord i Kongo, hvor samarbeidskirken vår, CBCN, befinner seg. Ukentlig kommer det meldinger om dødsfall. CBCN gjør en enorm innsats for å spre informasjon og lære folk om smittevern. 12 helsesentrene, 150 skoler, 250 sparegrupper og 70 utviklingsgrupper er etablerte strukturer som CBCN benytter til dette. 

På grunn av Korona-situasjonen her i Norge, er inntektene til misjonsarbeidet i Kongo kraftig redusert. Budsjettet for 2021 er 1.064.000 kr. Vi mangler fortsatt 800.000 kr

Våre venner og samarbeidspartnere i Kongo er totalt avhengig av at vi gjør en ekstra innsats nå! 

Informasjon om misjonsarbeidet i Kongo på https://baptist.no/om-oss/internasjonaltengasjement/misjonsprosjektene

Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910

 

Kontakt oss

Fredrikstad Baptistmenighet
Daniel Leegaardsgate 7
1607 Fredrikstad

413 64 670

post@fredbap.net
Følg oss
Powered by Cornerstone