2021-04-30
Nyhetsbrev uke 17-19

Nå er Norge i ferd med å åpnes, selv om vi frem til 9. mai er under strengere restriksjoner enn store deler av landet. Flere og flere blir ferdigvaksinert og ting går den rette veien mot at vi igjen som menighet kan samles fysisk. Håpet er at vi kan ha gudstjenester i kirken før sommeren, men fortsatt en stund fremover må vi fortsette med digitale gudstjenester.

Søndag 2. mai digital gudstjeneste

Nyhetsbrev uke 17-19

Våroffer. Pastor Atle H. Eidem taler over 1. Kongebok 17, 7-16 (Melkrukken skal ikke bli tom) Sanger valgt ut av Marianne og Lars Rudebjer.

 

Søndag 9. mai digital gudstjeneste

Nyhetsbrev uke 17-19

Pastor Atle H. Eidem taler over temaet «Bibelske bilder av himmelen» fra Johannes Åpenbaring 1, 9-20.

 

Bønnemne 

Kjære venner! Søndag 2. mai ber vi for politikerne i Storting, Regjering og alle kommuner i Norge. Det er gode grunner til at vi klager på dem (f.eks. abortloven, barns utsettelse for radikal kjønnsteori og forbudet om at Guds Ord blir forkynt i skoler og barnehager), men Gud har likevel bedt oss om å be for dem. Siden det er Guds vilje at vi skal be for våre myndigheter, kan vi også stole på at Han vil høre våre bønner. Se 1.Tim. 2,2-4/ Rom. 13,1/ 1.Pet. 2,13-17/ Matt. 6,10.

Vennlig hilsen Bjørg Haugstulen

 

Stiller opp for Myanmar

Baptister fra hele verden stiller opp for Myanmar med et ønske om å løse den fortvilte situasjonen militæret har satt landet og befolkningen i.
Helgen, 28. april til 2. mai, har baptister verden rundt et tydelig fokus på Myanmar. Fra flere land jobbes det inn mot politiske myndigheter og FN med sikte på å få til politiske løsninger. Og baptistkirker verden rundt samler inn midler til hjelp for dem som kjemper kampen for landet sitt. Ikke minst er det stort engasjement blant folk fra Myanmar som bor andre steder i verden

Les mer her

 

Du kan bidra til en bedre skole

Oslofjord Folkehøgskole trenger sårt hjelp med praktisk arbeid og vedlikehold til sommeren. Bygningsmassen drar på årene og din arbeidsinnsats kan gjøre en stor forskjell:

Til sommeren skal det ikke være vandrerhjem på Oslofjord Folkehøgskole, og skolen blir derfor stående tom i lengre perioder om gangen. Dette gir unike muligheter til oppussing og vedlikehold, opplyser rektor Kristina Sletten Andersen.

Les mer her

 

Familieleir 2021 på Vegårtun.

2. - 7. juli

Velkommen til en herlig ferieuke i kristent fellesskap, med lave skuldre for hele familien! Her kan du bade, padle i kano, treffe nye og kanskje gamle venner, leke, spille fotball, kose deg med andre gøyale aktiviteter eller bare slappe av. Leiren starter med innsjekk fra kl 17 fredag 2. juli, og varer til etter lunsj onsdag 7. juli. I løpet av uka har vi familiesamlinger, ten-samling, kvinne- og mannssamling, misjonsdag, morokvelder, kveldskafé og kveldssamlinger for litt mer voksent påfyll

Les mer her

 

Ungdomsleir på Vegårtun

1. – 7. august

HOLD AV DATOEN FOR SOMMERLEIR PÅ VEGÅRSHEI!

Sommeren er på vei og vi planlegger sommerleir!  OBS: Vi anerkjenner at det er usikkerhet angående COVID-19, og vi vil arrangere leiren i henhold til lokale retningslinjer. Mer info kommer senere

Kontakt oss

Fredrikstad Baptistmenighet
Daniel Leegaardsgate 7
1607 Fredrikstad

413 64 670

post@fredbap.net
Følg oss
Powered by Cornerstone