2021-02-18
Nyhetsbrev uke 7 og 8

 

På onsdag i denne uken startet fasten med akseonsdag. Vi bruker denne tiden til å reflektere over Jesu liv og forberede seg på hans død og oppstandelse. På vår hjemmeside er det lagt ut bibelleseplan for fastetiden og det er også lagt ut ting du kan gjøre for å reflektere i hverdagen over Jesus. Hver uke frem til påske legges det ut nye måter å komme Jesus nærmere i hverdagen, så følg med.

Vi går mot lysere og varmere tider på mange måter, både når det kommer til været og til koronasituasjonen. Men for tiden er kirken fortsatt stengt for gudstjenester og andre aktiviteter. Men vi håper, tror og ber om at vi snart må få fysisk kunne samles igjen i kirken. Men vi gleder oss i håpet og er utholdne i troen, så har vi fremdeles digitalt nærvær sammen via skjermen. Gudstjenester feires hver søndag på en skjerm nær deg, der du aktivt kan delta i sang, tekstlesning, bønn og preken, hjemme, men sammen med menigheten.

Søndag 21. februar. Digital gudstjenestevideo.

Pastor Atle H. Eidem holder andakt om fasten. Sang av Ung baptist.

Nyhetsbrev uke 7 og 8

Søndag 28. februar. Digital gudstjeneste og søndagsskole.

Nyhetsbrev uke 7 og 8

Pastor Atle H. Eidem taler fra Lukas 7, 36-50. Overveldet av kjærligheten. Søndagsskolevideo av barnepastor Arild B. Svendsen.

Bønneemner

Kjære venner! Søndag 21. febr. ber vi om å bli fylt av kjærlighet og nød for at andre mennesker skal bli frelst. Gi oss kraft og mot til å dele evangeliet med de Herren sender i vår vei. Les Mark. 16, 15-18. Vi ber også om frelse for barn, barnebarn og familie. Se Guds løfter i: Jes.59,21/Jes.49,25 b/ Jes.54,13/ Ordspr.14,26/Ap.gj.16,31/1.Tim.2,4/1. Joh.5,14-15

Vennlig hilsen bønneleder Bjørg Haugstulen

Konfirmantleirene i vår

 Nå har vi planlagt programmet for våren for konfirmantene. På grunn av utsettelser og leirsteder som er fullbooket utover våren (alle er i samme situasjon og har utsatt sine arrangement) så har det vært en vanskelig prosess. Heldigvis fikk vi til begge helgene i høst, situasjonen til tross, og ikke minst at de ble så gode og flotte som de ble! 

Weekend 3: Tidspunkt: 12.-14. mars.  Sted: Degernes misjonssenter.

Weekend 4: Tidspunkt: 9.-11- april Sted: Stenbekk misjonssenter

Som dere forstår så er programmet litt redusert som følge av coronasituasjonen. Det mest markante er at Vegårtunleiren i januar bli erstattet med en «vanlig» leir. Så håper vi og tror at alt dette kan gjennomføres. Men 100% sikre er vi aldri i denne tiden. Vi holder fast på at konfirmantgudstjenesten søndag 2. mai, kan gjennomføres. 

Protest mot kuppet i Myanmar

Det Norske Baptistsamfunn har med sorg fulgt utviklingen i Myanmar etter at militæret tok over makten i landet 1. februar. Vi vil protestere mot kuppet ledet av general Min Aung Hlaing og anmoder ham om å medvirke til en fredelig løsning, står det i en uttalelse fra Baptistsamfunnet undertegnet av generalsekretær Bjørn Bjørnø og integrasjonspastor Peter Ngaidam som selv er fra Myanmar. Les uttalelsen her 

Kontakt oss

Fredrikstad Baptistmenighet
Daniel Leegaardsgate 7
1607 Fredrikstad

413 64 670

post@fredbap.net
Følg oss
Powered by Cornerstone