2021-01-21
Nyhetsbrev uke 3-4 2021
Nyhetsbrev uke 3-4 2021

 

Nyhetsbrevet for de neste 14 dagene i menigheten er mye av det samme som det har vært i det siste. Vi kan dessverre ikke feire gudstjeneste sammen i kirken, som vi jo så gjerne vil. Det er begrensinger fra myndighetene på at kun 10 personer kan samles til offentlige arrangement innendørs. Menighetsrådet har derfor bestemt at vi ikke har noe aktivitet i kirken i januar. Så håper vi på bedre tider i februar og lengre ut på våren.

Men selv om vi ikke fysisk kan være sammen, så er vi sammen i ånden. Vi feirer digital gudstjeneste hjemme i vår egen stue, der vi kan delta på ulikt vis. Vi har hatt gudstjenestetilbud til menigheten i hele denne pandemiperioden som nå snart har vart ett år. Når myndighetene igjen gir oss lov til å samles 50 stykker så starter vi opp igjen med fysiske gudstjenester i kirken.

 

Søndag 24. januar digital gudstjeneste

Nyhetsbrev uke 3-4 2021

Førstkommende søndag blir det en enkel digital gudstjeneste der pastor Atle H. Eidem deler noen tanker over Johannes 3, 16.

 

Søndag 31. januar digital gudstjeneste og søndagsskole

Sang og musikk. Vi feirer nattverd. Vil du være med kan du på forhånd ha gjort klart litt brød og saft/juice og delta hjemmefra når nattverden forrettes. Preken av pastor Atle H. Eidem.

 

Bønnuken for kristen enhet.

Hver kveld under Bønneuken for kristen enhet sendes det økumeniske gudstjenester og bønnesamlinger fra Norges Kristne Råd sin facebookside

 

Bønn for menigheten

Kjære venner!

Søndag 24. jan. vil vi minne hverandre om at alle vi som tror på Kristus er én kropp. Les Rom. 12,4-5/1.Kor.12,27. La oss derfor ikke dømme hverandre, men overlate dommen til Gud. Herre, hjelp oss til å elske våre søsken, slik du elsker hver enkelt av oss. Hjelp oss til å tie, om vi ikke har noe godt å si om vår neste. Les Rom.14,10-13/Mark.12,30-31/Joh. 17,

Så fortsetter vi å be for alle i vår menighet som er syke, de ensomme og de som trenger spesiell omsorg fra oss og fra Herren. Les 1. Kor. 12,26/Jak. 5,14. 

Vennlig hilsen Bjørg Haugstulen

 

Ny lov for trossamfunn er innført

Barn under 15 år må aktivt meldes inn i et trossamfunn og kommunale medlemstilskudd bortfaller. Dette er to av flere endringer innført nå etter at den nye trossamfunnsloven og to nye forskrifter trådte i kraft fra 1. januar i år. Les mer

 

"Sendt" konferansen i Stavanger 2021 er utsatt til 2023

I løpet av de siste tre årene har European Baptist Federation (EBF), i samarbeid med Baptistsamfunnet i Norge, planlagt det første store EBF-arrangementet siden 2009. Det skulle arrangeres i Stavanger 21.-25. Juli i år. Visjonen var å feire og oppmuntre hverandre i alt det Gud gjør i de rundt om i de forskjellige delene av EBF-regionen, men også å bli utfordret på kirkens fremtidige misjon i å vitne om Jesus Kristus og hans evangelium.

Les mer her

 

 

 

Kontakt oss

Fredrikstad Baptistmenighet
Daniel Leegaardsgate 7
1607 Fredrikstad

post@fredbap.net

Orgnr: 871494592




Følg oss
Powered by Cornerstone