2020-11-05
Nyhetsbrev uke 45 og 46

Koronasituasjonen

Etter de nye innstramningene av smittevernsforskriftene som regjeringen la fram i dag, må vi fortsatt være forsiktige. Når vi kommer til kirken må vi være nøye å overholde minst 1 meters avstand. Du blir registrert inn når du kommer til gudstjeneste og vi holder oss hjemme om vi er syke. Husk god håndhygiene. Vi har også valgt i en periode fremover å ikke ha kirkekaffe, da vi har litt trange forhold for å ha en helt trygg avvikling av den. Vi gjør disse tiltakene for både reell smittebegrensning og som signal på at vi ønsker å beskytte hverandre som best vi kan.

Søndag 8. november så avlyser vi den annonserte "søndagsskolens supersøndag" og har isteden en vanlig gudstjeneste og søndagsskole.

Søndagskolens supersøndag er lagt opp til å trekke som mange som mulig til kirken, også barnefamilier. Når vi av plasshensyn og av myndigheter er oppfordret til å holde oss hjemme så velger vi å avvente med og arrangere slike møter. Dette kommer vi tilbake til når myndighetene igjen mener det er trygt å slippe opp innstramningene i smitteverntiltakene.

Søndag 8. nov kl. 11.00. Gudstjeneste og søndagsskole

Nyhetsbrev uke 45 og 46

Pastor Atle H. Eidem taler. Arild B. Svendsen leder og har noe for barna. Musikk ved Jostein Brunstad.

Misjon 9. november kl. 18.00.

Nyhetsbrev uke 45 og 46

Besøk av Stein Vidar lund og Torild Dramstad.

Søndag 15. november kl. 11.00. Gudstjeneste og søndagsskole.

Nyhetsbrev uke 45 og 46

Preken av Øyvind Hofstad. Heidi Thorbjørnsen leder gudstjenesten. Musikk ved Jørn Olafsen og Roar Petersen. Søndagsskole ved Astri Alvim for de minste barna og Bjørn Vidar Engeli for de store.

Konfirmasjonsleir på Stenbekk Misjonssenter 6-8. november.

Det er igjen klart for konfirmasjonsleir. Vi kan fortsatt ikke være på vårt eget leirsted, Kornsjøbukta. Men vi har fått en god erstatning i Stenbekk Misjonssenter. Våre konfirmanter er David Engeli og Pia Marie Eidem. Fjorårskonfirmant er Noah Solvang og med som leder for våre konfirmanter er Markus Østenstad. Pastor Atle H. Eidem er med og har deler av undervisningen. Temaene som blir tatt opp denne helgen er 1. Hvem er jeg? (Om identitet, påvirkning og selvbilde) 2. Å ta gode valg. 3. En urettferdig verden. Husk på våre konfirmanter og ledere i bønn.

Bjørn Bjørnø valgt til ny generalsekretær

Bjørn Bjørnø ble fredag på baptistenes landsmøte på Gardermoen valgt som ny generalsekretær i Det Norske Baptistsamfunn. Til landsmøtet flagget han misjonen og sa la oss så både ute og hjemme. Les mer

Ny hovedstyreleder

Sissel Merete Berg fra Lillehammer ble i landsmøtet valgt som ny hovedstyreleder i Det Norske Baptistsamfunn. Les mer

Takk og innsettelse

I landsmøtets samling søndag formiddag ble skiftet av generalsekretær markert med takk til Terje Aadne og innsettelse av Bjørn Bjørnø. Les mer

Kontakt pastoren

Dersom du trenger hjelp, ønsker samtale, forbønn el.l. så ta kontakt med pastor Atle H. Eidem via telefon (41364670) eller send han en epost: atle@eidem.nu

Kontakt oss

Fredrikstad Baptistmenighet
Daniel Leegaardsgate 7
1607 Fredrikstad

413 64 670

post@fredbap.net
Følg oss
Powered by Cornerstone