2020-08-13
Nyhetsbrev uke 33 og 34

«En sommer er over, men minnene om den består», synges det i en gammel sang. Håper du kan se tilbake på mange gode minner av sommeren 2020, selv om den ble begrenset av hvor man kunne reise. Nå håper vi jo at vi fremdeles kan få mange fine dager en stund til fremover. Noe som er fint med at sommeren er på hell er at virksomheten i kirken starter opp igjen, og allerede førstkommende søndag er det gudstjeneste kl. 11.00. Vi håper og ber om at vi får en fin og rik høst i menigheten, der de trofaste og godt kjente møter nye og ukjente, slik at felleskapet vårt kan vokse i antall og i styrke. 

Koronatiltak også i høst

Vi forholder oss til det som enhver tid er myndighetens retningslinjer, og tar smittevern på alvor. Vi vil ikke at noen skal bli syke av å være hos oss. Det skal være trygt for deg å komme til kirken, og trygt for andre å møte med deg i kirken. For å få til trygg kirke, er det først og fremst det grunnleggende som gjelder, som over alt ellers:

- Er du syk? Hold deg hjemme.

- Vask hendene og vær nøye med hygiene.

- Husk å holde 1 meters avstand.

 

Søndag 16. august kl. 11.00. Gudstjeneste.

Nyhetsbrev uke 33 og 34

Pastor Atle H. Eidem leder og taler over temaet: «Gi velsignelsen videre» Musikk ved Jørn Olafsen og Roar Petersen. Kirkekaffe.

 

Mandag 17. august kl. 18.00. Misjon.

Besøk av Daniel A. Aquino & Ruben Høistad som synger og holder andakt.

 

Søndag 23. august kl. 12.00 (Merk tidspunktet) Samlingsdag på Gansrød

Nyhetsbrev uke 33 og 34

Gunn og Gunnar Hofstad åpner sjenerøst sitt herlige landsted bare 15. minutters kjøring fra kirken. (Trenger du hjelp til å finne frem, kontakt Gunnar) Vi har en herlig dag sammen. Det blir en kort gudstjeneste der vi synger, ber og pastor Atle deler et andaktsord. P.g.a korona gjør vi det slik med mat at alle tar selv med det de ønsker å spise og drikke, det vil være varme griller tilgjengelig til de som vil grille. Så blir det lek og moro for hele familien. Kom å vær med når menighetsfamilien samles igjen etter sommeren.

(Værforbehold. Er det surt, med regn og kjølig samles vi i kirken. Følg med på menighetens facebookside)

 

Torsdag 27. august kl. 18.00. Felleskap rundt bibelen.

Nyhetsbrev uke 33 og 34

Måltidsfelleskap, bibelundervisning, lovsang, samtale og forbønn.

Vi starter med å spise kveldsmat sammen, så blir det lovsang og bibelundervisning, før vi avslutter med samtale og forbønn. Denne første kvelden leder Anna Levcenko lovsangen. Pastor Atle H. Eidem underviser over Matteus 22, 1-14 om kongssønnens bryllup: «Blir alle frelst til slutt, eller går noen fortapt?» Vi samtaler om det vi har hørt.

Åpent for alle, ta gjerne noe med deg!

 

Konfirmasjon.

Vi har konfirmasjonsgudstjeneste og avslutning på 2019/20 konfirmantåret søndag 6. september. Det blir en festdag der konfirmantene Eivor Alvim, Martine Andresen og Noah Solvang står i fokus. Vi takker også Marte-Julie for tjenesten hun har hatt som ungdomsarbeider. Det blir presentasjon av det nye kullet med konfirmanter, Pia Marie Eidem og David Engeli, og ny konfirmantleder Markus Østenstad. Arild B. Svendsen leder og pastor Atle H. Eidem taler.

 

Folket i Libanon lider og trenger vår hjelp og støtte

Sammen med det internasjonale baptistfellesskapet Baptist World Alliance ønsker vi å hjelpe våre venner i Libanon!

Eksplosjonen i den kristne delen av Øst-Beirut tirsdag 4. august, har hittil krevd 137 liv, mange er savnet, 5.000 er skadet og 300.000 er hjemløse. Vær med å vis solidaritet og hjelp de som har mistet så mye. Les mer.

Kontakt oss

Fredrikstad Baptistmenighet
Daniel Leegaardsgate 7
1607 Fredrikstad

413 64 670

post@fredbap.net
Følg oss
Powered by Cornerstone